Доставка на цветя и кошници с подаръци

Искате да изненадате приятно любим човек или близък приятел, търсите подарък за сватба или бизнес партньор? В онлайн магазин CvetnoBiju.com ще намерите разнообразие от красиво аранжирани свежи цветя, кошници с лакомства, романтични подаръци, аранжировки за сватба, булчински букети.

Ако искате да почерпите за вашия празник (рожден ден, имен ден, годишнина), но сте далеч от дома, изберете едно от вкусните топли менюта предлагани от cvetnobiju.com, в категорията "Искам да почерпя!". Приятна и вкусна изненада за вашите близки с доставка до дома им. Услугата се изпълнява само на територията на град Бургас!

Ако имате нестандартна идея за подарък или изненада, или искате да осигурим нещо което не намирате в сайта ни, споделете с нас! Ние ще направим всичко възможно за да намерим това което търсите и да реализираме една незабравима и вълнуваща доставка на цветя, букет или подарък.

Обадете ни се!

мобилен: +359 889 522614; e-mail: sales[@]cvetnobiju.com;
skype: cvetnobiju

Доставка на цветя

CvetnoBiju.COM приема поръчки онлайн за доставка на цветя, букети, кошници с цветя, кошници за подарък в цяла България.
Експресна доставка на цветя и подаръци (в деня на поръчката) изпълняваме в Бургас и градовете: Айтос, Ахелой, Българово, Каблешково, Кошарица, Несебър, Поморие, Приморско, Равда, Свети Влас, Слънчев бряг, Созопол и Черноморец.

Повече информация прочетете тук.