ЕВРОБАНЗ ООД

Отиване към съдържанието

Главно меню

  
      ЕВРОБАНЗ ООД е частна фирма с основен предмет на дейност  професионално почистване на терени, земеделски земи, пасища и ливади, рязане на храсти и други. Работим с най-новото от техниката за бързото справяне с поставените ни задачи, като се стремим да удовлетворяваме нашите клиенти, залагайки главно на опит, бързина и модификация в качеството и методите на работа. За всеки обект даваме стопроцентова гаранция за извършване на услугата компетентно и в срок.

   Защо да изберете нас?

   Защото сме надеждни, сигурни, реагираме светкавично, настройваме се навреме към променящата се среда. Работим с най-съвременна техника, качествени и безвредни оцветители. Всички услуги се предлагат и с абонаминт при добра отстъпка.

Почистване на терени и дворове

Подравняване на терени и дворове

Почистване на терени

Предлагаме професионални услуги по почистване на парцели и дворове от високи треви, бурени, саморасли храсти и дървета. Подготвяме терени за озеленяване и строителство.

Услуги с комбиниран багер и самосвали до 10 куб. м. Извършване на изкопи за канали, дренажи, ивични основи, основи за огради, подравняване на терени и др

Изкореняване на дървета

Мулчиране

Услугата се извършва само около град Русе.

Независимо дали обичате да садите и копаете неуморно, или мразите мотиката, мулчът ще ви бъде от полза. Това е материал, обикновено органичен, който се полага на дебел пласт около растенията - многогодишни цветя, храсти и дървета.

Оформяне на храсти

Оформяне на дървета

Резитбата се извършва напролет преди започване на пролетния растежен период.

bbbbbbbbНамаляване височината и цялостният обхват на короната на дърветата

Оформяне на добре изглеждаща корона

Назад към съдържанието | Назад към главното меню