Флексибилити

(2 клиентски отзива)

84.00 лв.


100% оригинален продукт

☎️  0877 10 66 20  – консултация или поръчка

✉️ Изпрати съобщение по  Viber 

Купи с 30% отстъпка – научи как


Код: 142 Категории: , , Етикет:

АкваСорс Флексибилити

За оптимално здраве на ставите чрез синергията на осем натурални съставки.

Глюкозаминът и колаген тип II са популярни хранителни добавки за поддържане здравето на ставите. AquaSource Флексибилити съдържа уникална комбинация от висококачествен колаген тип II, веган глюкозамин и още шест натурални съставки, събрани в True-filled капсули.

AquaSource Флексибилити се използва както от спортисти, така и от хора на различна възраст, които желаят да подпомогнат по естествен начин здравето на своите стави.

Осем висококачествени натурални съставки

Висококачествени натурални съставки, работещи в синергия за подобряване здравето на ставите.

Висококачествен колаген тип II – важни за хрущялната тъкан съставки, изключително полезни за ежедневното ѝ възстановяване.

Глюкозамин HCI (вегански, ферментирал) – Глюкозаминът присъства естествено в тялото, където участва също в изграждането на тъкан, задържаща вода, осигурява плътността на ставите и има ефект на амортисьор. Нашият глюкозамин е произведен от растителен източник чрез ферментация, а не получен от ракообразни.

Подходящ за вегани Celadrin®– Celadrin® е естествена патентована съставка, подпомагаща подвижността и здравето на ставите. Той е като смазка за клетъчните мембрани в цялото тяло, възстановявайки течностите, които изпълняват ролята на амортисьори за костите и ставите, и така допринася за по-голямата им гъвкавост и подвижност.

Екстракт от маслинови листа – По-доброто кръвообращение в тъканите около ставите подпомага възстановяването след тежко физическо натоварване.Екстрактът от маслинови листа е специален екстракт от маслинови листа, който помага поддържането на добро кръвообращение.

Opti-MSM® – MSM (метилсулфонилметан), известен също като диметил сулфон (DMSO2) и метил сулфон, е органично съединение, съдържащо сяра, което може да бъде от голяма полза за ставите. Открито е, че Opti-MSM® притежава свойства, способни да възпрепятстват акумулирането на увреждания в резултат на въздействието на свободните радикали, което се наблюдава в процеса на стареене и стреса, на който е подложено тялото.

Екстракт от хмел – най-новите изследвания сочат, че съставките на хмела, като изо-алфа киселините, могат да играят роля за здравето на ставите.

Алое вера – специален екстракт, концентриран 200 пъти, е включен да подпомогне действието на другите съставки.(Еквивалентно на 6 g алое вера на прах)

Хиалуронова киселина – Хиалуроновата киселина е естествено присъстващо в човешкото тяло вещество. В най-високи концентрации е открито е в течностите очите и ставите. Хиалуроновата киселина действа като смазка и подпомага хидратирането на тъканите.

Основни предимства

  • Съдържа глюкозамин HCI (вегански, ферментирал) от растителен източник, а не получен от ракообразни.
  • Висококачествени колаген тип II – подпомага здравето на хрущялната тъкан.
  • Съдържа екстракт от маслинови листа за подпомагане кръвообращението в тъканите на ставите.
  • Съдържа Opti-MSM®, за да спомогне за намаляване уврежданията от оксидативния стрес.
  • Съдържа подходящ за вегани Celadrin®, за да подпомогне поддържането на флуидността и еластичността на клетъчните мембрани.
  • Не съдържа глутен.

Състав в препоръчителен дневен прием от 2 и 4 капсули

  • Глюкозамин HCl – 460mg / 920mg

Осигуряващ:

  • Глюкозамин – 382mg / 764mg
  • Колаген тип II – 190mg / 380mg
  • Метил сулфонил метан MСM (OptiMSM®) – 100mg / 200mg
  • Екстракт от маслинови листа (18% Олеуропеин) – 80mg / 160mg
  • Комплекс мононенаситени мастни киселини (Celadrin®) – 80mg / 160mg
  • (Осигуряващ мононенаситени мастни киселини, малтодекстрин, гума арабика) – (41.6mg) / (83.2mg)
  • Алое Вера (200 пътиконцентрирано) – 30mg / 60mg
  • (Еквивалентно на 6g Алое Вера на прах)
  • Екстрактотхмел (4:1) – 30mg / 60mg
  • Хиалуронова киселина – 10mg / 20mg

Капсула: Емулгатор – желатин

Указания за употреба

  • Вземайте по 2 капсули дневно по време на хранене. За максимален ефект вземайте до 4 капсули дневно, освен ако здравен специалист не е препоръчал друго.
  • Предназначение: Хранителна добавка за подпомагане поддържането на гъвкави и еластични стави.
  • Да се съхранява на сухо и хладно място.
  • Да не се превишава препоръчания дневен прием.
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.
  • Предназначение: Хранителна добавка за подпомагане поддържането на гъвкави и еластични стави.
  • Производител: Nature’s Infinite Balance Ltd

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ)

  • Няма

Данни за алергени

  • Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Допълнителна информация за Флексибилити на АкваСорс

Глюкозаминът и колаген тип II са популярни хранителни добавки за поддържане здравето на ставите. AquaSource Флексибилити съдържа уникална комбинация от висококачествен колаген тип II, веган глюкозамин и още шест натурални съставки, събрани в True-filled капсули.

AquaSource Флексибилити се използва както от спортисти, така и от хора на различна възраст, които желаят да подпомогнат по естествен начин здравето на своите стави.

Осем висококачествени натурални съставки

Висококачествени натурални съставки, работещи в синергия за подобряване здравето на ставите.

Колаген

Колагенът е влакнест протеин, открит в кожата, костите, сухожилията и съединителната тъкан. Той е основен компонент на съединителната тъкан, допринасящ за здравината й. Човешкото тяло произвежда два типа колаген. Колаген тип I е открит в костите и кожата. Колаген тип II е преобладаващият колаген, открит в хрущялите.

Затова използваме именно него в нашата хранителна добавка за стави. Количеството на колагена в тялото може да намалее с възрастта или в резултат на поголеми физически натоварвания. Това е основателна причина да започнем да приемаме добавка за ставите.

Глюкозамин HCI (вегански, ферментирал)

Глюкозаминът присъства естествено в тялото, където участва в изграждането на тъкан, задържаща вода, осигурява плътността на ставите и има ефект на амортисьор. Много от предлаганите в търговската мрежа форми на глюкозамин HCI са получени от различни ракообразни и следователно не са подходящи за вегани.

Но глюкозамин HCI в продукта АкваСорс Флексибилити се произвежда посредством ферментация на растителен източник.

Подходящ за вегани Celadrin®

Celadrin® е естествена патентована съставка, подпомагаща подвижността и здравето на ставите. Той е като смазка за клетъчните мембрани в цялото тяло, възстановявайки течностите, които изпълняват ролята на амортисьори за костите и ставите, и така допринася за по-голямата им гъвкавост и подвижност.

Celadrin® се добива от специфични мастни киселини, които подпомагат поддържането на флуидността и еластичността на клетъчните мембрани. Тестовете сочат, че съчетаването на Celadrin® с глюкозамин води до естествена синергия, допринасяща за поддържане подвижността на ставите. Като допълнение, Celadrin® вече се предлага в подходяща за вегани форма.

Екстракт от маслинови листа

По-доброто кръвообращение в тъканите около ставите подпомага възстановяването след тежко физическо натоварване. Екстрактът от маслинови листа поддържа здравословни нива на кръвното налягане посредством два главни режима на действие.

Първо, съдейства за производството на азотен оксид (АО). АО е важен посредник при разширяването на кръвоносните съдове и така спомага за отпускане на гладката мускулатура около кръвоносните съдове, което допринася за намаляване на кръвното налягане.

Освен това съдържащите се в него феноли потискат действието на ангиотензинконвертиращия ензим (АСЕ). Ангиотензинът е пептиден хормон, който води до свиване на кръвоносните съдове и в резултат – до повишаване на кръвното налягане.

Opti-MSM®

MSM (метилсулфонилметан), известен също като диметил сулфон (DMSO2) и метил сулфон, е органично съединение, съдържащо сяра, което може да бъде от голяма полза за ставите.

Открито е, че Opti-MSM® притежава свойства, способни да възпрепятстват акумулирането на увреждания в резултат на въздействието на свободните радикали, което се наблюдава в процеса на остаряване и стреса, на който е подложено тялото. За производството Opti-MSM® се използва патентован метод, осигуряващ качество и безопасност.

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е естествено присъстващо в човешкото тяло вещество. Открито е в най-високи концентрации в течностите в очите и ставите. Хиалуроновата киселина действа като смазка и подпомага хидратирането на тъканите. Тъй като нивата й намаляват с възрастта, приемането й във вид на добавка може да бъде от полза.

Екстракт от хмел

Неотдавна проведени изследвания сочат, че съставките в хмела, като изо-алфа-киселините, могат да допринасят за по-доброто здраве на ставите.

Алое вера

Включен е специален екстракт, концентриран 200 пъти, за да подпомогне действието на другите съставки. (Еднократен прием от него се равнява на 6 г алое вера на прах.)

Висококачествен колаген тип II

Важен компонент на хрущяла, от огромно значение за регенерирането на хрущялната тъкан.

Източник: myaquasource.net

2 отзива за Флексибилити

  1. Кати Станчева

    Използвам добавките на AquaSource®, защото ми помагат за облекчаване болките в ставите, да повиша имунитета, за енергия през деня и още много други. Те са натурални и действат отлично върху организма.

  2. Надежда Цанкова

    За здраве!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart