Допълнителна надомна работа от вкъщи

Надомната работа или работата от вкъщи е изключително търсена възможност с цел откриване на опция за допълнитена работа от дома. По този начин човек има възможност да изкара допълнителен доход, с който още малко да подобри живота си от парична гледна точка.

Допълнителна работа с цел допълнителен доход или втора заплата

Допълнителната работа се търси от все повече хора, поради две основни цели. Едната е свързана с изкарването на повече пари, а другата е свързана с работохолизма на някои хора.

Допълнителния доход е най-често срещаната причина за откриване на възможност за получаване на втора заплата през денонощието. Причината се крие в мечтите на човек да има по-добър живот от гледна точка на финансово обезпечение или с цел нечие благополучие, например дете, което ще бъде студент и има нужда от допълнителни средства за издръжка.

За да получите бърз и ясен отговор дали има реална възможност да откриете работа от вкъщи или т. нар. надомна работа – да, има такава реална възможност, най-вече благодарение на интернет. В онлайн средата може да откриете допълнителни възможности за изкараване на пари дистанционно.

Идеи за работа от вкъщи

С развитието на дигиталните технологии и в частност интернет средата, хората получават все повече възможности да показват своите таланти или пък да си изкарат допълнителни парични средства. Наред с това все още могат да бъдат открити обяви за стандартна надомна работа, която няма нищо общо с извършване на дейности онлайн.

Ето и няколко примера за дейности, за които се търсеха хора, които да работят надомно от вкъщи:

  • Сгъване на ръкавици;
  • Сгъване на пликове;
  • Сглобяване на химикали;
  • Работа с късметчета за кафе;
  • Лепене на етикети;
  • Правене на гривни;
  • Сгъване на кутии;
  • Чистене на конци;
  • Шиене на карета и аксесоари.

Това НЕ са оферти за работа. Предложението, което ще ви отправя, може да ви гарантира в пъти по-голям приход. Продължете да четете до края!

Наред с тези вече поостарели възможности, които в общи линии поставят под съмнение дали могат да се изкарат реални пари, тъй като в някои ситуации не се предлагат от коректни агенции и фирми за надомна работа, съществуват и по-реални възможности, които се откриват все по-често и се предлагат от все повече фирми.

Такива са: 

  • Дейности, свързани с въвеждане на данни;
  • Дистанционна работа с компютър;
  • Надомна работа с писане;
  • Допълнителна работа с чужд език – английски, немски, испански, италиански и т.н.

Съществуват и друг тип дейности, които могат да бъдат открити, и всъщност да получите възможност да си изкарате доста добри пари, които би могло да бъдат повече и от основната ви заплата.

Почасова работа от дома – възможно ли е

Категорично, ДА! Реално погледнато всяка дейност на този свят е почасова, тъй като човек е зает в определен брой часове с нея. Но не всяка може да бъде осъществявана от дома, например няма как да работите на поточна линия във фабрика от всъщи.

По-горе описах какви са най-често търсените варианти, но целта е да ви запозная с нещо по-елементарно, което всъщност се извършва ежедневно от нас, но не получаваме заплащане за него. Става дума за личните препоръки, които правим постоянно.

За да разберете по-добре какво се има предвид, ви давам тези примери:

  • Споделяте ли информация за магазини, в които сте видяли интересни стоки?
  • Обсъждате ли услуги, които сте получили от хора и фирми?
  • Говорите ли за хранителни продукти, които сте закупили и са ви харесали? Или пък не?
  • Хвалите или пък се оплаквате от нещо, за което се похарчили пари?

В ежедневието си постоянно споделяме с роднини, приятели и познати какво се случва с живота ни, като неминуемо споделяме информация за стоки, услуги, магазини, фирми и т.н. Всяко едно подобно споменаване е препоръка, независимо дали хвалим или не това, за което става дума.

Всяка една препоръка може да се извършва от вкъщи, от парка, от автомобила, по телефона, по вайбър, във фейсбук и т.н. Това е перфектната възможност за дистанционна надомна работа, а и не само, защото всеки път, когато отидете да пиете кафе или бира с познат или се срещнете на разходка в парка, имате възможност да правите препоръки, които ви носят доходи.

Дистанционна надомна работа – реална възможност за майки, пенсионери, студенти и всички останали

Ако сте стигнали до тук, значи имате реален интерес от опцията за допълнителната работа, за която бих искал да ви споделя. Става дума за бизнес, основан на лични препоръки, без нужда от извършване на директни продажби.

Чували ли сте за компанията AquaSource и нейните суперхрани? Знаете ли, че тя помага на хората да се чувстват по-добре и по-здрави, поради което редица лекари и медицински лица препоръчват тези продукти?

След като самите те могат да извършват лични препоръки, защо вие да не можете?

Преди години, когато стартирах с тази опция за препоръки, аз самият бях скептично настроен към възможността да изкарвам пари само и единствено, ако споделям информация за продукти, без нуждата от продажби. В крайна сметка с времето разбрах колко наивно съм бил подхождал в мислите си и се радвам, че не допуснах грешката да не опитам тази възможност.

Ето пример за доход, който генерирах в началото, както и около година и половина по-късно:

Доходи от надомна работа

В крайна сметка хората около мен научиха, че цялото ми семейство използва тези продукти, научиха по какъв ползотворен начин действаха на мен, съпругата ми и двете ни деца и започнаха все по-често да ме търсят с цел информация и препоръка дали има продукт, който би им бил полезен. А аз не съм лекар 🙂 Но и това не са медицински продукти, а суперхрани и хранителни добавки.

Ако искате да научите повече как да станете дистрибутор на AquaSource и да информирате хората за предимствата на продуктите им, свържете се с мен по имейл: sales@kolastra.eu

* Моля, въведете актуален email, тъй като ще получите обратен отговор от мен. Преглеждайте редовно пощата си, дори може да проверявате и SPAM кутията.

Shopping Cart